Cuisine Française menu's | >> Frans overzicht >>

We maken ook zelf onze Franse specialiteiten. De eerlijke Franse keuken past goed in ons concept in de gezonde keuken.
We koken met dagverse ingrediënten en maken de sauzen, soepen en gerechten uiteraard zelf.
Hieronder staat een kleine greep uit de talloze gerechten die we voor je kunnen maken.

Vertel wat je budget is en wensen zijn en we maken graag een passend voorstel.

Voorgerechten
Hamsoorten | paté | pickels | baguette | knoflookboter
Esgargots | salade | gebakken | roomboter | peterselie | komkommer | basilicum | knoflook
Gevogelte mousse |oven | warm | truffel | paddenstoelen | room
Coburgerham | salade | Galia | Cantaloup | groene asperges
Salade | eendeborstfilet | sinaasappel | waterkers | dressing
Geitenkaas | oven | honing | salade | tijm | croutons | dressing
Niçoise | salade | tonijn | haricots vert | olijven | rode ui | bieslook | knoflook
 
Soepen (v)
Mosterd | tomaat | bloemkool | kerrie | knoflook | asperges | ui
Soepen
Rundvlees | gerookte zalm | gevogelte | Henri IV | tomaat met gehaktballetjes|
 
Hoofdgerechten
Roodbaars | gebakken | kappertjes | ui | augurk | gedroogde tomaat
Zalmfilet | gebakken | beurre blanc | zuring
Zeewolf | gebakken | zeekraal | kerrie | room
Maïskip | gebakken | filet | champignons | Roquefort | mosterd | room |
Biefstuk | gebakken | groene peperkorrels | Stroganoff | du Chef
Lamfilet | oven | knoflook | tijm
Varkenshaas | puur | oven | kerrie | gevuld | asperges
 
Garnituur (v)
Aardappel gratin | krieltjes | puree | rijst
Ratatouille | flan | haricots vert | salade
 
Desserts
Crème brulée | room | ei | vanillesuiker
Crepes Suzette | flensjes | sinaasappel | Grand Marnier
Chocolademousse | likeur | room | eiwit | vanillesuiker
Bavaroissoorten | mango | aardbei | passiefruit | frambozen
Gevulde soesjes | chocoladesaus | room